Τα Σημεία Που Υπερέχουμε

 • Διεθνής Προσανατολισμός

  Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να προσφέρουμε τις πιο κατάλληλες επενδυτικές επιλογές στους πελάτες μας από όλο τον κόσμο. Βλέπουμε τις αγορές παγκόσμια ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα στις προκλήσεις που παρουσιάζονται σε ένα αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον.

 • Ανεξαρτησία

  Βασικό και πρωτεύον πλεονέκτημα της Universal Asset Management Α.Ε.Π.Ε.Υ. είναι η αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πελάτες της. Η ανεξαρτησία μας από κάθε χρηματοοικονομικό οργανισμό μας τοποθετεί αυτόματα στο πλευρό του πελάτη και στην προστασία των συμφερόντων του, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή λύση από όλο το εύρος των προσφερόμενων επενδυτικών υπηρεσιών και προϊόντων παγκοσμίως.

 • Πελατοκεντρική Προσέγγιση

  Ο πελάτης βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λειτουργίας μας. Οι παρεχόμενες συμβουλές είναι εξατομικευμένες και προσαρμόζονται στους πελάτες ανάλογα με το επενδυτικό τους προφίλ. Το χαρτοφυλάκιο του κάθε πελάτη παρακολουθείται καθημερινά από τον προσωπικό του σύμβουλο.

 • Αυτογνωσία – Πειθαρχία

  Πιστεύουμε ιδιαίτερα στις ικανότητές μας ως διαχειριστές για τα κεφάλαια των πελατών μας. Ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι κανείς δεν ξέρει απόλυτα τις αγορές και ότι κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Η πολύχρονη εμπειρία και γνώση μας επιβάλλουν να πειθαρχούμε και να σεβόμαστε τους κανόνες της οικονομίας και της επενδυτικής στρατηγικής.

 • Συνεργασίες

  Επιλέξαμε ανάμεσα από τις πιο σημαντικές εταιρείες και τράπεζες σε Ελλάδα και εξωτερικό ως θεματοφύλακες για τα κεφάλαια των πελατών μας. Παράλληλα, το τμήμα διαχείρισης της εταιρείας συνεργάζεται με κορυφαίους αναλυτές και διαχειριστές από την ελληνική και διεθνή αγορά.